Tapijtonderhoud

Om zachte vloerbedekking langdurig schoon te houden is stofzuigen alleen niet voldoende. Een door ons uitgevoerde oppervlakkige reiniging of grondige dieptereiniging (bij sterke vervuiling) zorgt voor een schoon en fris tapijt. De toegepaste methodes voorkomen aantasting van de tapijtvezels. Tevens blijven de slijtvastheid en vuil werende eigenschappen goed behouden.

Marmoleumonderhoud

Wij reinigen en beschermen met zorg uw marmoleumvloer. Na een grondige reiniging  voorzien we de marmoleumvloer van een nieuwe beschermlaag. Zo houdt u de vloer in topconditie en bij een periodiek terugkerend onderhoud kan uw vloer nog jarenlang mee.

Tegelvloeren

Ook tegelvloeren hebben onderhoud nodig. Nieuwe en bestaande tegelvloeren frissen helemaal op na een grondige reinigingsbeurt. We adviseren onze klanten bijvoorbeeld eens per jaar hun tegelvloer te laten reinigen. Meester Dienstverlening reinigt uw vloer zorgvuldig en met verstand van zaken. Door de grondige reiniging knappen de tegels niet alleen zienderogen op, maar komen ook de voegen weer helemaal tot hun recht.

Offerte vloeronderhoud

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. U kunt via onderstaande link een contactformulier invullen of ons bellen via 06 3745 4975