gevelreiniging-zuidlaren

Gevelreiniging

Naast het periodiek wassen en onderhouden van een wooncomplex, kreeg Meester Dienstverlening de opdracht om de achtergevel van het pand door middel van hogedrukreiniging schoon te maken.

kunststof-reiniging

Kunststof reiniging

Kunststof bekleding aan uw pand heeft ook onderhoud nodig. Kunststof is niet onderhoudsvrij maar onderhoudsarm. Ook hier zorgen stof en ander vuil voor aantasting van het materiaal, waardoor de levensduur wordt beperkt. Evenals bij dit pand raadt Meester Dienstverlening aan minimaal één keer in het jaar de kunststof bekleding te laten reinigen.

Deurmatten voor bedrijven

Schoonloopmat

Een professionele uitstraling van een bedrijf begint al bij de voordeur. Voor dit bedrijf heeft Meester Dienstverlening een schoonloopmat op maat geplaatst. Bij een schoonloopmat bent u verzekerd van een schone entree: deze mat neemt niet alleen het vocht op maar absorbeert ook het vuil.

dakgoten-reinigen-zuidlaren

Dakgoten reiniging

De functie van dakgoten is het afvoeren van hemelwater. Een schone dakgoot voorkomt lekkages in uw huis en houdt bovendien uw gevel, ramen en bestrating schoon.
Door opeenhoping van herfstblad, takken, zand en dakpangruis kunnen dakgoten en de hemelwaterafvoer verstopt raken. Het jaarlijks reinigen van de goot is dan ook noodzakelijk.